Olimpiada Naţională Corală vine la Târgoviște

Olimpiada Naţională Corală vine la Târgoviște

Olimpiada Naţională Corală vine la Târgoviște

O frumoasă tradiție corală a făcut ca în aceste zile, la Târgoviște,  să se desfășoare Olimpiada Națională Corală cu cele trei secţiuni licee de artă, licee teoretice și seminarii teologice. La această olimpiadă vor participa  20 de coruri  alcătuite din elevii claselor  IX – XII din întreaga ţară.

În perioada 4-6 mai 2017  trei jurii, alcătuite din cadre didatice de prestigiu din învăţământul  universitar și preuniversitar, vor aprecia tinerii muzicieni.

Competiţiile, deschise publicului larg, se vor desfăşura în săli de concerte sau de spectacole de la Liceul de Artă “Bălașa Doamna”, Colegiul Național ”Ienăchiță Văcărescu” și Teatrul ”Tony Bulandra” din Târgoviște.

Deschiderea oficială va avea loc joi, 4 mai, la ora 17:00, în sala de festivități a Liceului de Artă “Bălașa Doamna”,   cu participarea Corului “Appasionato” sub bagheta  dirijorului, Florin Emil Nicolae Badea.

Spectacolul de gala și festivitatea de premiere va avea loc, sâmbătă, 6 mai, de la ora 10:00, în amfiteatrul Liceului de Artă “Bălașa Doamna”.

Președintele de onoare al juriului este ÎPS Dr. Nifon, Arhiepiscopul și Mitropolitul Târgoviștei, iar președintele juriului este Prof. univ. dr. Florin Emil Nicolae Badea, de la Universitatea ”Valahia ” din Târgoviște.

Organizatorii  evenimentului sunt Ministerul Educației Naționale, Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița și Liceul de Artă “Bălașa Doamna”.

 

Vă așteptăm cu drag!


Comments are closed.